KREATIVNOST in inovativnost, kot osnovno vodilo načina razmišljanja in delovanja.
Biografija 2018-11-22T09:59:49+00:00

Rojen 4. maja 1976 v Mariboru, odraščal v Rušah. Končal osnovno šolo Janka Glazerja v Rušah. Končal I. Gimnazijo v Mariboru. Leta 2003 diplomiral iz Kadrovskega managementa na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Leta 2004 se zaposlil kot vodja portala Zaposlitev.net v Ljubljani. Leta 2005 se zaposlil v centrali Unicredit Banka Slovenija d.d.v Ljubljani kot kadrovski (HR) specialist. Leta 2009 ustanovil svoje podjetje in se kot podjetnik ukvarjal s poslovnim svetovanjem. 2009 se preselil na Hrvaško v Rovinj in se začel ukvarjati tudi s turizmom. Leta 2011 se kot eden ustanovnih članov pridružil civilni iniciativi ZA Združena akcija v Rušah ter v prostem času vodil podjetniške in zaposlitvene delavnice za mlade v Občini Ruše, kjer se je okužil z veseljem do dela v lokalni skupnosti.

Leta 2014 je na poziv župana Razpeta sprejel izziv in se z družino preselil nazaj v Ruše ter se zaposlil na Občini Ruše kot direktor občinske uprave. V tem času je vodil občinsko upravo, projektne time, sodeloval z lokalnimi organizacijami, društvi, posamezniki, iniciativami, kooperanti in zunanjimi izvajalci. Od leta 2017 najprej pa je kot direktor prevzel vodenje Javnega zavoda CEZAM Ruše, kjer je poskrbel za pripravo in uresničitev nove vizije javnega zavoda, ki je Občino Ruše naredila prepoznavno po kulturnem in festivalskem dogajanju z dogodki kot so Letni oder Ruše, Kantfest in Ruška nedelja ter v celotni regiji poznan kraj po športnih objektih in vsebinah z novim Športnim parkom in bazenom Ruše, Veliko drsališče Ruše, Pumptrack, Čolnarna na Dravi in izgradnje splava.

 

Ostale odgovornosti:

  • Predsednik Lokalne akcijske skupine LAS Drava, ki obsega občine Ruše, Selnica ob Dravi in Lovrenc na Pohorju, šteje 125 članov ter spodbuja lokalni razvoj

  • Član sveta zavoda Osnovne šole Janka Glazerja Ruše